Blog

Csodás kültéri szőnyeg való minden teraszra

Prémium kerti bútorok - BLOG - Csodás kültéri szőnyeget minden teraszra!

A tavalyi és az idei nyár – a pandémia okán – más lett, mint a korábbiak. Az biztos, hogy életterünk, a kert, a terasz még hangsúlyosabbá vált az életünkben, mint korábban. Mivel a kert, vagy akár egy kis erkély is a belső terek kiterjesztése, ugyanúgy minden részlet számít. A legjobb, legszebb és legegyszerűbb módja annak, hogy a kertnek extra hangulatot adjunk, ha kerti szőnyeget használunk dekorációként.

Mindenkinek ajánljuk: azoknak, akinek még nem volt kerti szőnyege és azoknak is, akik idén mondjuk más hangulatot szeretnének adni a kültéri kis zugnak. A színek, a minták és már csak az is, hogy mezítláb egy kellemes szőnyegen lépdelhetünk, egészen más szintre emeli a komfortérzetet.

A kültéri szőnyegek – ahogy nevükből is következtetni lehet, egészen más anyagból készülnek, mint beltéri társaik. Itt elsősorban a vízáteresztés és/vagy a gyors száradás a fő szempont. Aki már vett otthonra kültéri szőnyeget, imádja és soha nem válna meg tőle, így meggyőződéssel állítjuk: kell, hogy legyen egy pompás szőnyeg a kerti bútorok mellett!

Évekre szóló kényelem

Minden kültéri pihenőnek van megfelelő, hozzá illő, stílusban és színben vele harmonizáló kerti szőnyege, legyen szó modern, vidéki vagy mediterrán stílusú kertről, teraszról. A színekkel és formákkal való játék megfelelő hangulatot teremt minden teraszon. Minden kerti szőnyegünk polipropilénből készül. Ez az anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek és meglehetősen tartós. Minden szőnyeget speciális módon szőnek, hogy a víz ne hatoljon be a szálak közé, vagy ne maradjon rajtuk. (Szóval nincs nedves láb! ;)) Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy ezeket a kerti szőnyegeket kint hagyhatjuk anélkül, hogy attól tartanánk, tönkremegy a naptól, vagy csapadéktól.

Színezd újra

A Prémium Kerti Bútor áruház kínálatában szereplő szőnyegek közül az egyik legújabb ez a friss sárga méhsejt mintás darab. Ez az elegáns és klasszikus motívum minden kültéren jól mutat és a szőnyeg élénk színe pillanatok alatt feldobja a kertet.

#SÁRGA
A sárga a tavasz hírnöke, ez a szín általában élénkítő, pozitív hatással van az emberekre – különösen a hűvös, borongós napokon… A sárga színű berendezési tárgyak élettel töltenek meg, segítségükkel világosabbá és nagyobbá varázsolhatjuk a teret, különösen akkor, ha a terület kicsi, vagy árnyékos.

#SAYHELLOTOYELLOW

Prémium Kerti Bútorok - Esschert - Kültéri szőnyeg
Prémium Kerti Bútorok - Esschert - Kültéri szőnyeg

#MAGICMINT

Egy másik szín, amely fantasztikusan mutat, a mesés mentazöld. A friss szín mediterrán hangulatú, harmóniát és nyugalmat kölcsönöz a kertnek. A kínálatunkban szereplő kültéri szőnyegek között a mentazöld, levél mintás verzió az egyik legnépszerűbb, nyilván nem véletlenül! Minden kerti szőnyegünk, annak ellenére, hogy műanyagból készült, kifejezetten sima, kellemes érzés mezítláb is.

#MENTAZÖLD
A friss menta a zöld világos, élénk árnyalata. A növényről elnevezett szín tiszta és hűvösebb tónusú. A menta káprázatos és vidám színű lehet, ha megfelelően alkalmazzuk. A kifejezetten kellemes szín kreativitást jelent, a frissesség és könnyedség érzetét váltja ki.

#STAYCLASSY

Kerti szőnyegeink között természetesen hagyományos, perzsa motívumú kerti szőnyeget is találni. Nyugodt színeinek és kecses vonalainak köszönhetően ez a típus bármilyen kertben elfér, bár klasszikus kertben mutat leginkább.

Kerti szőnyegeink kétoldalasak, tehát mindkét oldalukon tökéletesen használhatók attól függően, színesebb, vagy inkább világos szőnyegre vágyunk.

Prémium kerti bútorok - BLOG - Csodás kültéri szőnyeget minden teraszra!

A kerti szőnyegek nagyon finoman képesek illeszkedni egy vidékies, tradicionális kertbe is. A kert jellegének további hangsúlyozása érdekében fontos, hogy a kerti szőnyeg valódi kiegészítője legyen a kertnek, ne legyen se túl hivalkodó, se túl semleges. Ha inkább az arany középutat választanánk, érdemes valami természetes motívummal ellátott kültéri szőnyeget választani. A fa évgyűrűs szőnyegünk az egyik legkellemesebb a kínálatból, a természet csodás motívumait hangsúlyozza.

Prémium kerti bútorok - BLOG - Csodás kültéri szőnyeget minden teraszra!

A kerek az új szögletes

avagy csodás kerti szőnyegeink kerek változatban is kaphatók, ami nagyon elegánssá varázsolja a teret az erkélyen, vagy teraszon, de akár egy kis balkonon is. Ez a szőnyeg is mindkét oldalán használható, a világos vagy sötét változatot is választhatjuk tetszés szerint. Ugye, hogy egy csodás kerti szőnyeg milyen könnyen illeszkedik a környezethez?

KEREK KERTI SZŐNYEGEK:

Prémium Kerti Bútorok - Esschert - Kültéri szőnyeg

#CLASSYISSASSY

PRÉMIUM KERTI KIEGÉSZÍTŐK