Blog

5 ok, amiért kötelező darab a babzsákfotel

A babzsákfotel trendi. A babzsákfotel egyre kelendőbb. A babzsákfotel ma már nélkülözhetetlen bútordarab.

Változatos színekben, méretekben és anyagokból, a legkülönbözőbb helyeken (nappalikban, gyerekszobákban, olvasó sarokban, vagy akár irodákban is) találkozhatunk vele. Nem csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvend, hiszen könnyedén variálható és hihetetlenül kényelmes. Továbbá pozitív egészségügyi hatásai is vannak, ugyanis segít megszüntetni a hátfájást, ráadásul mindezt természetesen és hatékonyan teszi. Ahogyan testtartásunkhoz, úgy tevékenység szempontjából funkciója betöltéséhez is könnyen alkalmazkodik.

Ha ezek még nem győztek volna meg, összegyűjtöttünk 5 okot, amiért elengedhetetlen darab a babzsákfotel:

1.)    Környezetbarát és pénztárcabarát

Így igaz! A babzsákfotel anyagát tekintve, bútortársaihoz viszonyítva igencsak környezetbarát példány, ugyanis fa felhasználása nélkül készül. Nem is nagyon tudnánk mondani egyéb ülőalkalmatosságot, amely ennyire időtálló, variálható és könnyen karbantartható lenne – ráadásul, ahogy fentebb említettük, még fát sem kell feláldozni az elkészítéséhez!

Természetesen nem feledkezhetünk meg az árról sem, ami egy babzsák esetében a legjobb tulajdonságok között szerepel. Abszolút elérhető bárki számára, az alaptól a prémiumig, számos pénztárcabarát opció közül válogathatunk, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni.

2.)    Sokoldalú bútordarab

Az egyik fő ok, amiért mindenképp be kell szerezned egy babzsákot, az az, hogy tökéletes pihenést biztosít. A ház bármely helyiségében elhelyezheted anélkül, hogy nagyobb erőfeszítést kéne igénybe venned.

Különböző méretek közül válogathatsz, melyek alakját tovább formálhatod, így tárolása is rendkívül praktikus, nem foglal túl sok helyet, fel tudja venni a rendelkezésre álló terület, vagy tárolóhely alakját.

Vendégségben is kiválóan megállja a helyét az egyszerre kényelmes és egyedi ülőalkalmatosság.

Huzatait kedvedre váltogathatod, hogy mindig passzoljon a babzsákot körülvevő környezethez, lakberendezési stílushoz.

Akár kerti bútorként is használhatod, hiszen egyszerűen tisztítható, könnyen mozdítható.

3.)    Tartós

Alátámasztva a korábbi állítást, miszerint a babzsákfotel jó befektetés, talán nem is gondolnánk mennyire kifizetődő ez a bútordarab, ugyanis rendkívül tartós és időtálló.

Végtelenségig húzható, nyúzható – nem véletlen, hogy a gyerekek és a szülők is imádják.

A legtöbb babzsák vízálló is, így a makacs foltokat, azok takarítását és még a zordabb időjárást is simán kibírja nem csak beltérben, hanem kinti használat esetén.

4.)    Egyedi – a saját stílusodra formálhatod

Már az is sokat elárul a babzsák használójáról, hogy pontosan milyen funkciót/funkciókat tölt be számára. Ennél azonban még sokkal jobban a saját stílusodra formálhatod, ugyanis rengeteg színből válogathatsz, sőt, a huzatokat akár hetente cserélgetheted. Ezen felül számos hangulatos és jópofa lakberendezési kiegészítővel is feldobhatod.

Dekorálható pléddel, díszpárnákkal, gyerekek plüssfiguráival, vagy alá helyezett mutatós szőnyegekkel. A vállalkozó kedvűek akár ki is dísztíthetik saját kezűleg, így egy újabb lehetséges szerepet adva a babzsáknak. A lehetőségek tárháza tényleg végtelen.

5.)    Minőségi darab

Az általunk készített babzsákfotelek kiváló minőségéről már korábban is esett szó. Ez az egyik olyan tulajdonság, ami leginkább számít. Hiszen ki ne akarna olyan terméket vásárolni, ami évek múlva is remekül megállja a helyét?

Kevés olyan bútordarab létezik (ha létezik egyáltalán), ami ilyen árkategóriában, ilyen széleskörűen variálható és mindezek mellett kifogástalan minőséget képvisel.

Talán nem is gondolnánk, de a babzsákfotelek valódi értékkel rendelkeznek és az eredmények magukért beszélnek.

Az általunk készített babzsákok töltőanyaga, valamint a gyártáshoz felhasznált alapanyagok mind prémium minőségek. Hosszú élettartamú, magas esztétikai értékű anyagok, amelyek garantálják, hogy – rendeltetésszerű használat mellett – évek múltán is megőrzik minőségüket.

A megbízhatóság, és magas minőség igenis fontos szempont, a babzsákfotelek pedig rendkívül jó helyen szerepelnek ebben a rangsorban.

Nem győztünk meg? 🙂 Látogass el bemutatótermünkbe és huppanj bele babzsákfoteleinkbe, tapogasd meg szövetmintáinkat, majd a jó érzés meggyőz!